Lundbergs Bilvård
Bilvård på Öland i världsklass

Cykelverkstad på Öland 

En trasig cykel sätter snabbt stopp för cykelsemestern eller cykelpendlingen till jobbet. Lundbergs Bilvård har utökat sitt erbjudande till att även vårda din cykel. Vi finns i Färjestaden.

Vad har bilvård och cykelverkstad gemensamt?

Det är en bra fråga och svaret hittar du i min historia som fordonstekniker där jag skött om både bilar och cyklar med reparation och underhåll.

Med mina kunskaper inom reparation och underhåll av cyklar och det faktum att det bara fanns en cykelverkstad på Öland så bestämde vi under 2021 att öppna portarna till vår egen cykelverkstad!

Cykelverkstad på Öland

I vår cykelverkstad i Färjestaden tar vi emot cyklar för bedömning och reparation efter överenskommelse.

Vi erbjuder cykelreparation och nya cykeldäck och alla jobb vi utför har nöjd-kund-garanti. Om du inte är nöjd försöker vi fixa problemet och om det inte räcker får du pengarna tillbaka!

Det lättaste sättet att få hjälp med din cykel är att skicka oss ett meddelande på vår sida ”Kontakt”. Det går också bra att ringa oss direkt på 070 – 866 07 18.

Dags för en service på cykeln?

Att sköta om sin cykel är viktigt, både för dess prestanda och säkerhet. Lämna in din cykel hos oss på service och lägg din tid på sadeln istället för på uppfarten med oljiga händer!

Återförsäljare till Headbike.se

Vi är stolt återförsäljare av Headbike.se och du hittar deras utbud nedan. Du väljer cykel, vi fixar beställning och allt runt om. Upphämtas hos Lundbergs Bilvård.

Mountainbikes

(länkar till headbike.se)

Landsvägscyklar

(länkar till headbike.se)

Barncyklar

(länkar till headbike.se)

Elcyklar

(länkar till headbike.se)

Gravel

(länkar till headbike.se)

Hybrid/Gata

(länkar till headbike.se)

Cykla på Öland

Öland är som många redan upptäckt utmärkt för cykelturer tack vare sina cykelleder och många sevärdheter. Även om du bara ska göra en utflykt på Öland så är cykeln ett utmärkt färdmedel för att komma närmare naturen och det storslagna landskapet. Det är en ordentlig tur på nästan 37 mil att cykla utefter Ölands kust och många väljer lite kortare turer.

Konvertering till elcykel

Letar du efter en billig elcykel men du tycker det känns lite onödigt att ha ännu en cykel stående i garaget? Vi är stolta över att presentera en revolutionerande teknik där din vanliga cykel kan bli omgjord till elcykel, både billigt och enkelt.

Billig elcykel

Genom att installera en nätt dosa på din cykels däck kan du helt plötsligt ha bekvämligheten en elcykel ger, utan att betala premium. 

Det är inte ovanligt att få betala från 10 000 kr och uppåt för en ny elcykel. Med den här tekniken kan du istället för att byta ut din fullt fungerande cykel mot en ny elcykel helt enkelt lägga till en liten motor som hjälper dig i backarna, och till en fraktion av priset.

Zipforce – uppgradera din cykel till elcykel 

Ställ in hur mycket hjälp du vill ha av Zipforce genom ett enkelt vrede på dosan. Zipforce känner av när du trampar och slår då på motorn automatiskt. Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om Zipforce.

Extremt prisvärd elcykel

Låt oss montera en elcykeldosa på endast 2 tim och gör dig redo att ge dig ut på Ölands vägar, lite bekvämare.

Pris montering 800 kr

Kontakta oss för aktuella priser på elcykeldosan.
800 kr