Lundbergs Bilvård
Bilvård på Öland i världsklass

Lundbergs Bilvård och vårt uppdrag

Vi hjälper företag och privatpersoner ta hand om sina bilar och sätter service och kundnöjdhet i första rummet

Nina Karlsson
Läs mer
Bra service på alla sätt och på nära håll. Tacksam för att Lundbergs Bilvård existerar.
Fredrik Håkansson
Läs mer
Snabbt och väl utfört arbete.
Olle Åberg
Läs mer
Motortvätten du gjorde på min Tiguan var i världsklass
Ronny Mobaeck
Läs mer
Vi är jättenöjda och kommer tillbaka till våren.
Irene Fridlund
Läs mer
Ett stort tack till Lundbergs Bilvård nu är min bil som ny igen från en mycket nöjd kund.
Föregående
Nästa

Kent Lundberg

Jag startade Lundbergs Bilvård då Öland saknade en heltäckande bilvårdsverkstad. Min kunskap i området kommer ur många års arbete som anställd som fordonstekniker och en stor dos nyfikenhet. Att vilja erbjuda fantastisk service inom bilvård drev mig att utbilda mig vidare i ämnet och jag är nu stolt över att kunna erbjuda ett heltäckande utbud inom bilvård.

Vi har både bilrekond, lagning av stenskott samt däckförsäljning och däckmontering bland våra tjänster.

Under 2021 la vi till cykelverkstad i vårt erbjudande då jag i mitt arbete som fordonstekniker skött om en stor flotta med fordon med både bilar och cyklar. Det blev också tydligt att Ölands cyklister efterfrågar en central cykelverkstad!

Mina bilvårdsutbildningar

  • Grundkurs bilvård (Eklunds Bilvård 2020)
  • Professionell bilvård (Smartab 2018)
  • Glasreparation (Wurth 2018)
  • Däckskolan (TYA 2018)
lundbergs bilvård

Resten av teamet på Lundbergs Bilvård

anetta

Anetta Lundberg - webbansvarig

Jag heter Anetta Lundberg och sköter om Lundbergs Bilvårds hemsida. Annars jobbar jag inom vården och gillar att träna.

hund bilvård

Gizmo - kundvälkomnande

Gizmo gillar mest att nosa på Ölands många stränder.

bilrekond öland

Kundnöjdhet och service

För mig är att ge en bra service för kunder livsblodet i mitt företagande och jag tycker att bilvård är otroligt viktigt för att få det mesta ur sin bil. På Lundbergs Bilvård tar vi vårt uppdrag på största allvar och kompromissar aldrig med att leverera tjänster i världsklass! Det är därför vi alltid lämnar garanti på alla jobb samt anstränger oss det lilla extra för att du som kund ska känna dig nöjd.

Så säger våra kunder

5/5

Följ med oss på Facebook för glänsande bilar och fina erbjudanden!